„Lucrările electrotehnice”

Lucrările electrotehnice- sunt cele mai periculoase lucrări și necesită eforturi sporite pentru operațiuni care sunt efectuate de către specialiștii- electricieni. Energia electrică este inclusă în valorile umane vitale, fără de care nu se poate trăi. La urma urmei, electricitatea- este lumină, căldură, apă, precum și TV, frigider și multe alte lucruri utile. Lucrările electrice în performanța noastră– înseamnă o combinație de condiții favorabile pentru a garanta calitatea înaltă a lucrărilor.
Lucrările electrice sunt un concept destul de larg, acesta poate fi implicat sub cablajul spațiilor locative, montarea instalațiilor și echipamentelor electrice, precum și instalarea de sisteme complete .
Instalarea trebuie efectuată de persoane care au dreptul de a se angaja într-o astfel de muncă, adică, cei care au grupa de acces corespunzătoare ( grupa 3 atunci când se lucrează cu o tensiune de până la 1000V , Grupul 4 ​​atunci când se lucrează cu tensiune peste 1000V ). Grupa de toleranță este atribuită în cazul promovării examenului prin codurile electrice, regulile de funcționare și a reglementărilor tehnice de siguranță .

Firma « Albecar Prim » S.R.L. oferă o gamă completă de lucrări de asamblare și instalare a echipamentelor electrice în obiecte civile și industriale. Cum se realizează:

Vă prezentăm un set complet de servicii, cum ar fi:

 • conexiune electrică a instalațiillor de producție la unitatea de distribuție a companiei de furnizare a energiei electrice;
 • lucrări electrice directe;
 • cabluri și rețea de energie electrică;
 • instalarea și punerea în funcțiune a electricității în apartamente;
 • alimentarea cu energie electrică a blocurilor rezidențiale, comerciale, industriale, compensarea puterii reactive.

De asemenea, realizăm:

 • instalarea de alarme antiincendiare;
 • instalarea de conducte și cutii de cablu ;
 • asamblare a cutiilor de distribuție și de montare a accesoriilor;
 • instalarea de fire și cabluri pentru sistemele de iluminat, electrice, telefonice și de calculator.

Această listă ar putea include:

 • instalarea și conectarea prizelor de forță și informaționale;
 • racordarea la rețea a consumatorilor de energie electrică;
 • montarea rețelelor de forță și de computere;
 • montarea prizelor de pamânt; montarea paratresnetelor;
 • instalarea iluminatului de publicitate exterioară și interioară;
 • montarea protecției diferențiale, contoarelor și întrerupătoarelor electrice;
 • racordarea instalațiilor electrice la liniile electrice aeriene;
 • conectarea la rețea a sistemelor de condiționare și ventilație a încăperilor;
 • montarea prizelor, întrerupătoarelor, lămpilor, candelabre și multe alte lucrări.

1. Lucrari electrotehnice

1.1  Asamblarea și instalarea panourilor

Asamblarea și instalarea panoului electric- este una dintre principalele etape ale lucrărilor electrice. De corectitudinea alegerii și asamblării panoului electric depinde în continuare funcționarea fiabilă a instalației electrice în întregime, indiferent de apartament sau o vilă, birou sau spațiu de producere. Locul instalării depinde de tipul de construcție și de echipamentul care urmează să fie montat.

În dependență de cerințele și dorințele clientului, asamblarea panourilor electrice se efectuează în conformitate cu schemele standard sau individuale. Indiferent de alegerea , schemei de asamblare a panoului ar trebui să fie luat în consideratie calculul prealabil a sarcinii distribuite sau datele de proiect.

După coordonarea schemei de specialiștii noștri se efectuează selectarea tipului de panou și procurarea întregului necesar de echipament electric. Toate modulele sunt montate pe șină DIN după care urmează instalarea panoului, conectarea la sursa de energie electrică și distribuția puterii în cadrul proiectului .

Panourile electrice, în funcție de metoda de instalare pot fi exterioare și interioare.

Panourile exterioare sunt montate direct pe perete. Pentru a instala panoul electric intern este necesar pregătirea spațiului de montare în perete.

Montarea panoului electric într-o nișă specială necesită efectuarea lucrărilor suplimentare de perforare a peretelui, dar arată mai estetic. Panoul exterior poate fi montat aproape oriunde, ce este mult mai convenabil, dar mai puțin atractiv.

Cerința de bază la instalarea panourilor si echipamentelor de comutare, este respectarea strictă a cerințelor actuale de siguranță. Lucrările la asamblarea și instalare trebuie să fie efectuată de personal calificat, folosind instrumente și materiale de calitate.

1.2 Instalarea și înlocuirea întrerupătoarelor automate și diferențiale

Instalarea întrerupătoarelor automate și automatelor diferențiale vă permite de a vă proteja împotriva electrocutării și a proteja aparatele electrice în cazul unei întreruperi de alimentare. În caz de scurgeri de curent prin circuitul de cabluri cu izolația deteriorată, instalarea protecției diferențiale va preveni o posibilă electrocutare sau incendiu. Specialiștii companiei noastre instaleză și înlocuiesc automate și protecția diferențială doar de la cei mai performanți producători de echipamente electrice.

1.3 Montarea și înlocuirea cablajului.

Avantajele noastre:
– montaj calitativ, într-un interval scurt de timp;
– efectuarea serviciilor complexe (avem toate licențele necesare)
tarife transparente pentru servicii;

Executăm toate lucrările electrice numai pe cont propriu, fără a implica organizații terțe.

Prin urmare, ne asumăm toată responsabilitatea pentru execuția lucrărilor. Aceasta ne permite să accelerăm în mod semnificativ desfășurarea lor.

Compania noastră nu dispare după darea în exploatare a obiectului. Dimpotrivă, suntem gata să Vă oferim sprijin și în viitor.