Despre noi

Compania de construcții S.C. «ALBECAR PRIM» S.R.L.

Compania de construcții S.C. «ALBECAR PRIM» S.R.L. activează pe piața Moldovei începând cu anul 2009. Firma «ALBECAR PRIM» S.R.L lucrează în domeniul construcțiilor de blocuri locative, case particulare, precum și alte proiecte civile și industriale, cu respectarea normelor și principiilor de bază în construcție.

Profesionalismul și abilitatea- principalele caracteristici ale echipei noastre. De la începutul construcției și până la finalizarea obiectului, «ALBECAR PRIM» S.R.L se încadrează strict în limitele de timp stabilite. Suntem convinși că situațiile de urgență – sunt semne de reper a amatorilor. Construind blocuri locative și industriale, firma noastră este conștientă de faptul că fiecare obiect este fața organizației.

Datorita profesionalismului angajaților noștri, utilizarea soluțiilor moderne în construcție, celor mai noi tehnologii de producție, procesul de construcție se realizează în termini minimali si la cel mai optimal preț. Compania crește și se dezvoltă în conformitate cu cerințele timpului și clienților săi.

Suntem bucuroși pentru cooperare.


Telefon de contact :    t/fax  022-422-532 

Mob. 068-722221 – Flocea Victor