Depozitele mare și spațioase, sânt necesare pentru unități de comerț, logistică, producție, ateliere, etc. Creșterea rapidă a cererii pentru construcția de depozite din panouri sandwich ne arată cât de profitabilă și justificată este construcția lor. Compania noastră este angajată în construcția de încăperi de depozitare din construcții metalice ușoare. Compania produce un set complet de clădiri din oțel: principalele structuri portante, sistemul de perete și de acoperiș, grinzi orizontale și sisteme de perete, accesorii și izolare termică. Elementele sunt utilizate pe scară largă în construcția de clădiri de depozit, comerciale și industriale.

Construcția de depozite prefabricate în mod tradițional, se bazează pe structuri din oțel, care formează cadrul de susținere a clădirii. Pentru pereți și acoperișuri se utilizează diferite tipuri de panouri sandwich sudate. Asamblarea structurilor metalice fără aplicarea aparatelor de sudat, permite o instalare rapidă, ușoară și fiabilă. Un alt avantaj al structurilor prefabricate este poritabilitatea lor.

Construcția poate fi asamblată într-un timp scurt și permite deplasarea la o nouă locație. Utilizarea structurilor metalice ușoare și panourilor de tip sandwich, permite să se construiască depozite, centre logistice și alte obiecte industriale de toate dimensiunile, cu un aspect liber și deschideri mari fără suport.

Apelând la noi, veți obține în cel mai scurt timp un spațiu de depozitare funcțional. Sudarea la fabrică- pe șantier instalare rapidă!