Îmbunătățirea calității vieții cetățenilor este o problema-cheie a politicii publice în Republica Moldova.

Una dintre prioritățile politicii de stat este construirea obiectelor sociale importante precum și clădiri rezidențiale.

Rata volumului construcțiilor de clădiri noi, în fiecare an este în creștere rapidă, formând astfel o varietate bogată de propuneri pentru cei care decid să cumpere un imobil în Republica Moldova.

Compania „Albecar Prim” S.R.L. efectuează construcția de blocuri locative și obiecte de importanță socială și culturală în Republica Moldova.

Construirea de instituții de sănătate și grădinițe, necesită o abordare specială și cunoașterea specificului acestor obiecte, ceea ce înseamnă că construcția lor presupune o responsabilitate specială.

Managementul companiei este încrezut în profesionalismul angajaților săi și garantează calitatea înaltă a serviciilor prestate.

„Albecar Prim” S.R.L. realizează construcția și reconstrucția de obiecte sociale culturale, nu numai la Chișinău, dar, de asemenea și în afara acestuia. Pentru a lucra în alte regiuni a RM, compania atrage subcontractori de încredere și verificați.

Din portofoliul companiei „Albecar Prim” S.R.L. inclusiv:

1. Centrul medical s. Talmaza

2. Centrul medicilor de familie s.Olănești

3. Centrul raional Asistență medicală de urgență or. Căușeni

4. Centrul medicul de familie s. Gura Galbenei.